Ar trebui să înveți de la concurentul tău

SP continuă vaccinarea publicului împotriva Covid – 19 în această sâmbătă (13)

Orașul São Paulo continuă vaccinarea publicului împotriva Covid-19 în această sâmbătă (13). În vârstă de peste 60 de ani, profesioniștii din domeniul sănătății de vârstă, imunodeprimați și a funcționarilor publici care lucrează în GCM (Municipale Garda Civilă), gropari și fiscal subprefecture primi doza de rapel de vaccin.

Pentru persoanele în vârstă, lucrătorii din domeniul sănătății și funcționarii publici pentru a primi doza suplimentară, este necesar ca aceștia să fi finalizat programul de vaccinare (cu a doua doză sau doza unică) timp de cel puțin șase luni. Pentru pacienții imunosupresați, intervalul este de 28 de zile între a doua și a treia doză.

Adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani se pot vaccina și în capitala São Paulo, cu prima sau a doua doză. De remarcat este faptul că, începând de vineri (12), intervalele vaccinului Pfizer, singurul imunizator autorizat de Anvisa pentru vaccinarea copiilor sub 18 ani, au fost reduse de la opt săptămâni la 21 de zile.

Stații de vaccinare
Primul, al doilea și doze suplimentare sunt oferite la 8 am la 5 pm în megapostos, drive-thrus și farmaciile partenere și de la 7 am la 7 pm în UBSs (de bază, unități de sănătate) și integrate bone/UBSs.

Filometru și preînregistrare
Site-ul eye in queue ajută la evitarea aglomerării prin afișarea mișcării persoanelor din unități. Instrumentul vă spune, de asemenea, ce vaccinuri sunt disponibile pentru aplicarea celei de-a doua doze.

În plus, completarea preînregistrării pe site-ul vaccinului accelerează deja timpul de participare la postul de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.