Ar trebui să înveți de la concurentul tău

MG va demola utilizarea măștilor la date diferite pe oraș

Sfârșitul obligație față utiliza de protecție rimeluri împotriva covid-19 Le Minas Gerais ar trebui să se întâmple mă întâlnesc diferite între 853 municipii de Stat.

Informațiile ONU au fost dezvăluite de secretarul de Stat al sănătății, Fábio Baccheretti, vineri (12). Potrivit acestuia, decizia ar trebui să fie legată de nivelul vaccinării.

„Nu există nici o modalitate de a trata întregul stat în același mod în cazul în care vaccinarea și inegale”, a explicat secretarul în timp ce reamintind că indicele de imunizat este diferit între orașe ca.

Potrivit lui Baccheretti, guvernul a început deja să discute problema. Se preconizează că vor avea loc noi întâlniri săptămâna viitoare, unde tehnicienii trebuie să stabilească criteriile minime pentru fiecare oraș.

„Există speranța de a ajunge, încă în acest an, indicii pentru a șterge utilizarea, dar încă abia pentru locații deschise. Pentru locurile închise nu ar trebui să se întâmple în acest an. Am văzut țări precum Olanda de cotitură pentru obrigar sau de a folosi măști în locații, cum ar fi metrôs e não queremos passar por isto”, pontuou.

Datele lui Minas Gerais

Minas Gerais a înregistrat, astăzi, 55,885 decese și 2,196,054 cazuri confirmate de covid-19. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 36 de decese și 1.248 de notificări noi. Fabio Baccheretti evaluează că incidența ONU a bolii nu State este „s-a considerat Vitale scăzută”, având aproximativ 30 de cazuri noi la 100 de mii de locuitori. Le octombrie a acestui an, 606 din cele 853 de orașe miniere nu au înregistrat decese cauzate de coronavirus.

Luând în considerare întreaga populație din Minas Gerais, 75,99% doi rezidenți au primit o doză de vaccin și 59,61% au încheiat sistemul de vaccin. Filtrarea numai publicul țintă de 12 ani sau mai mult, creșterile procentuale, respectiv, la 89,36% și 70,10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.