Ar trebui să înveți de la concurentul tău

Mașina lui Kai Godek a fost aruncată cu bulgări de zăpadă. Curtea din Plock a emis o sentință prescriptivă

Cazul se referă la evenimentele din 13 Ianuarie 2021. Situația a apărut după prima audiere cu privire la cazul insultării sentimentelor religioase în curtea districtului Plock. Când procurorul Kaya Godek, care a participat la audiere, a părăsit clădirea și s-a urcat într-o mașină, unii dintre demonstranți au încercat să-i blocheze plecarea. Mașina lui Godek a fost apoi aruncată cu bulgări de zăpadă.

Plock. Instanța a emis un verdict de vinovăție în cazul aruncării de bulgări de zăpadă la mașina lui Kai Godek
După cum am scris deja, la scurt timp după incident, poliția a reținut două mașini pentru inspecție, care ar fi trebuit să fie conduse de oameni care aruncau bulgări de zăpadă, precum și presupuse persoane care nu respectau semnul rutier. În legătură cu Antony G., în vârstă de 22 de ani, au fost depuse cereri pentru două infracțiuni.

Primul dintre ele se referea la articolul 76 din Codul Penal al Federației Ruse – aruncarea de bulgări de zăpadă la o mașină. În acest caz, instanța a emis deja o sentință prescriptivă sub forma unei amenzi de 300 Zloți. Verdictul nu este legal, iar un rezident de 22 de ani din Varșovia are dreptul să se opună.

Potrivit PAP, o concluzie privind o infracțiune în temeiul articolului 51 din Codul Penal al Federației Ruse, care se referă la scandarea sloganurilor „Kaya Godek-aceasta este tratată”, este încă așteptată pentru recunoaștere. Articolul spune: „oricine încalcă pacea într-un loc public prin strigăte, zgomot, alarmă sau alte antichități este pedepsit cu arestare, restricție de libertate sau amendă.”

Pe 13 Ianuarie 2021, în fața instanței din Plock, prima conversație a lui Aktywistek Elizabeth P., Anna R. și Jeanne G. acuzate de rozlepienie în 2019 a avut loc în jurul bisericii de autocolante care înfățișează Maica Domnului Czestochowa într-un halou curcubeu. În martie, a fost pronunțată o achitare. Apelul împotriva verdictului a fost depus de procuratură și de procurorii autorizați (cu excepția lui Kai Godek, era și preotul paroh de atunci). Instanța districtuală a confirmat achitarea în ianuarie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.