Ar trebui să înveți de la concurentul tău

Greșeala Rusiei. În locul președintelui Joe Biden, tatăl său, care a murit de 20 de ani, a fost sancționat

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a declarat marți la o conferință că Rusia, în locul președintelui Joe Biden, ar fi putut impune din greșeală sancțiuni tatălui său în vârstă de 20 de ani. Președintele Statelor Unite este numit la fel ca tatăl său, cu diferența că politicianul folosește sufixul junior. „Aș dori să subliniez că președintele Biden este mai tânăr, așa că ar fi putut să-l sancționeze accidental pe tatăl său, să se odihnească în pace”, a declarat Jen Psaki reporterilor, Citat de The Independent.

Ministerul rus de Externe privind sancțiunile: o consecință inevitabilă a cursului extrem de rusofob adoptat de actuala administrație americană
„Ca răspuns la o serie de sancțiuni fără precedent care interzic, în special, intrarea în Statele Unite a înalților oficiali ai Federației Ruse din 15 martie a acestui an, lista” detențiilor ” rusești pe principiul reciprocității include: președintele J. Biden, Secretarul de Stat E. Blinkena, Ministrul Apărării L. Austin și președintele Consiliului șefilor de Stat Major M. Millleya, precum și un număr de șefi de departamente și personaje americane proeminente”, a declarat Ministerul rus al Afacerilor Externe într-un comunicat publicat marți.

Pentru traducători, îmbrățișarea sancțiunilor politicienilor este o reacție și ” consecințele inevitabile ale cursului extrem de rusofobicznego ales de actuala administrație americană, care, într-o încercare disperată de a menține hegemonia Americană, a fost, aruncând orice politețe, pe izolarea frontală a Rusiei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.