Ar trebui să înveți de la concurentul tău

Covid: Fortaleza se confruntă cu doi și trei. Vezi mai multe majuscule

Vaccinarea ONU împotriva Covid-19 avansează țara ro, iar ca Capitals continuă să-și imunizeze populațiile în acest weekend.

Le Fortaleza, de exemplu, ONU prefeitura își dă seama, între această sâmbătă (13) și vineri (15), ONU repescagem para CA pessoas que perderam o agendamento da segunda e da terceira doze.

São Paulo
În São Paulo, peste 60 de ani, profesioniștii din domeniul sănătății în vârstă și pacienții imunosupresați care au HIV sau au suferit un transplant sunt aleși pentru a primi oa treia doză de imunizare.

Sistema de operare funcționarii publici care lucrează în GCM (Guarda Civile Municipale), sepultidores sau fiscale ale subprefeituras, de asemenea, pot căuta ca unitățile sanitare să recieber de armare.

Pentru persoanele în vârstă, lucrătorii din domeniul sănătății și funcționarii publici pentru a primi doza suplimentară, este necesar ca aceștia să fi finalizat schema de vaccinare (cu o a doua doză sau doza unică) ha cel puțin șase luni. Pentru imunosupresie, intervalul este de 28 de zile între a doua și a treia doză.

Adolescenții între 12 și 17 ani cu comorbidități pot fi vaccinați cu prima doză de imunizare covid-19. A doua doză este disponibilă publicului pentru a alege. Aflați mai multe vaccin nr Sampa.

New York
Rio De Janeiro s-a confruntat cu o a treia doză pentru copiii cu vârsta de 61 de ani sau mai mult, în timp ce doi profesioniști din domeniul sănătății au ajuns la concluzia că au fost imunizați cu cel puțin 12 ani sau mai mult și au fost imunizați cu cel puțin 28 de zile în urmă.

Capital fluminense continuă să se aplice la cea de-a doua două publici aleși de ani, precum și o primă para maiores de 12 años que ainda não reciben sua aplicación. A se vedea site-ul Primăriei.

St. Louis
Sâmbătă, capitala ONU do Maranhão continuă să aplice a treia doză pentru persoanele CA de la 50 ani, imunos suprimat peste 18 ani, profesioniștii din domeniul sănătății și funcționarii forțelor de securitate și salvare și forțele armate.

Onu prefeitura aplicar, también, CA segundas doză Da CoronaVac, Da Pfizer agendadas para 1º 28 de decembro e da AstraZeneca agendadas aé 30 de novembro. Prima doză de Sera a aplicat publicului gol în vârstă de 12 ani sau mai mult, care nu a fost încă imunizat.

Concentrare
Între Sâmbătă și a doua feira(15), Prefectura Fortaleza efectuează repescagem pentru persoanele care ratează al doilea și al treilea program de doză. Vedeți mai multe informații despre acest link.

Goiânia
Un prefeitura de Goiânia aplică prima doză la adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, precum și la o populație de peste 18 ani care nu a fost încă vaccinată.

Ca a doua doisprezece de la AstraZeneca și Pfizer va fi aplicat la cei care au primit primele opt luni (până la data de 18 septembrie), și de la CoronaVac spus, celui cu Dato marcat Punto 13 noiembrie sau Le tardemo.

O a treia doză va fi aplicată timp de doi ani și doi lucrători din domeniul sănătății cu un interval de șase luni de la a doua doză sau doză unică (la 13 mai), iar pentru imunosupresat cu 18 ani sau mai mult pentru a primi a doua doză pentru mai puțin de 28 de zile (la 16 octombrie). Vezi mai multe pe acest link.

Râul Porto
La sărbătoarea din acest al doilea (15), de preferință din Porto Alegre va vaccinate ca pe primele două zile, cu 12 ani sau mai mult, além de oferer onu segunda dos aos seus respectivos públicos elegíbles. Am primit CoronaVac pe 16 octombrie am putea merge la postos, precum și cei care au primit un Pfizer ou AstraZeneca pe 18 septembrie.

O a treia doză va fi destinat lucrătorilor din domeniul sănătății și copiii de la doi la 60 de ani care primesc cel de-al doilea pe 13 Mai, și imunossuprimidos com esquema vaccinal completo pe 16 octombrie. Consultați site-urile de vaccinare la acest link.

Florianopolis
La prefeitura De Florianópolis se aplică doza de rapel la imunodeprimați oamenii care au încheiat schema de vaccinare aé 16 octombrie, Idos auzit de-a doua doză (sau cu doză unică) a fost aplicat aé 16 iunie și sănătatea lucrătorilor care au primit o a doua doză aé 17 Mai.

O a doua doză va fi aplicată celor care și-au încheiat deja termenul obligatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.